Home

Incompany - maatwerk

Onze werkwijze: een oplossing bieden die bij u past

Kennismaking en inventarisatie
Na een kennismaking brengen we samen met u in kaart welke examens uw medewerkers zullen moeten behalen en hoe zij hier optimaal op kunnen worden voorbereid. De voorbereiding is afhankelijk van de voorkennis van uw werknemers en de voorkeuren van u als werkgever.

Vrijblijvende offerte
Na de inventarisatie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Als bedrijf kunt u profiteren van aantrekkelijke kwantumkortingen.

Een vliegende start
Na het tekenen van de offerte gaan we gelijk van start. We stellen een planning op en uw werknemers worden ingeschreven.

Persoonlijk contact
Wij houden van korte lijnen. Gedurende het traject heeft u een vast aanspreekpunt dat u altijd kunt bellen. Voor uw medewerkers is onze klantenservice ook buiten kantooruren bereikbaar.

Mogelijkheden
WFTNIVO is uw partner voor alle onderdelen van de Wft:
 de opleiding of training
 het examen

Opleidingen en trainingen

U kunt kiezen uit ons complete aanbod van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij ook trainingen op locatie aan. Onze adviseur stelt in overleg met u een trainingspakket samen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een algemene training vaardigheidsvragen bij u op kantoor, of juist voor een specialistische sessie over inkomensverzekeringen in het digitaal klaslokaal. Alle lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten met praktijkervaring én uitgebreide kennis van de examens.

Examen doen

Naast dat het gemak oplevert, kan het ook vanuit financieel oogpunt een aantrekkelijke optie zijn om de examens bij u op locatie te organiseren. Dagelijks zijn wij op pad voor het afnemen van Incompany examens. WFTNIVO verzorgt hiervoor de accreditatie bij het CDFD. Op de examendag regelen wij alles: beveiligde laptops voorzien van toegang tot de centrale examenbank van het CDFD, een internetverbinding en gediplomeerde examinatoren.
Kiest u voor flextoetsen, dan kunnen wij toegangscodes leveren waarmee uw werknemers zelf een examen kunnen inplannen op één van onze toets locaties verspreid over het land. Alle zijn goed bereikbaar. Behalve overdag kunt u ook op zaterdag en in de avond bij ons examen doen

Voorbeelden van maatwerk
WFTNIVO denkt met u mee, hieronder vindt u enkele voorbeelden van vakbekwaamheidstrajecten waar we ervaring mee hebben:

 In één examendag klaar:

Situatie: De organisatie wil zijn werknemers zo snel mogelijk in kunnen zetten.

Wij organiseren het volgende: Deelnemers kunnen zich zelfstandig voorbereiden op het examen of volgen een opleiding of training. De examendag begint met een examen op één van onze toetslocaties. Na het examen is er een gezamenlijke bespreking van de examenervaringen onder begeleiding van een docent. De deelnemers die het examen niet gehaald hebben doen de volgende dag een herkansing. Aan het eind van de week is 100% van de medewerkers vakbekwaam!

 Vanuit huis maar toch samen:

Situatie: De organisatie heeft werknemers door het hele land.

Wij organiseren het volgende: Deelnemers kunnen zich met zelfstudie op eigen tempo en in eigen tijd voorbereiden. Een examen boeken ze op een zelfgekozen toets locatie, maar wel op een vast tijdstip. Vlak voor het examen komen de deelnemers één keer bij elkaar voor een intensieve en interactieve examentraining in het digitale klaslokaal. Hiervoor hoeven ze de deur niet uit: de les is te volgen vanuit huis. Daarna gaat iedereen goed voorbereid het examen in.

 Alles incompany:

Situatie: De organisatie heeft altijd een optimale kantoorbezetting nodig en wil zijn werknemers graag goed voorbereiden.

Wij organiseren het volgende: Meerdere dagen incompany trainingen en examens. De werknemers zijn ingedeeld in groepen van tussen de 10 en 15 medewerkers. Elke groep krijgt op de examendag eerst een inspirerende training. Na een pauze gaat de groep in een andere ruimte examen doen. Per examendag krijgen twee tot drie groepen examentraining én doen ze examen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Voor elke situatie is er een oplossing en wij organiseren het voor u!