Home

Toetslocaties

De Flextoets
WFTNIVO beschikt over meer dan 30 toetscentra verspreid over het land. In bijna iedere provincie is minimaal één centrum. Hier kunt u zowel in de avonduren als overdag terecht voor een toets. Het Flextoetssysteem is bijzonder eenvoudig van opzet. Met een paar simpele klikken van de muis heeft u een locatie geboekt.
Wanneer u aankomt op de locatie wordt u persoonlijk ontvangen en geïnstrueerd door een toetsleider. U legt de toets in alle rust af in een ruimte met maximaal enkele andere kandidaten. De uitslag van de Flextoets ontvangt u binnen 48 uur.

Vorm en procedure
U beantwoordt de toetsvragen vanaf een computerscherm. Net als bij een papieren toets kunt u de antwoorden altijd wijzigen, vragen door elkaar maken, terugbladeren, enzovoort. U kunt de vragen ook ‘markeren’ zodat u er later nog een keer naar kunt kijken.

Locaties
U kunt kiezen uit diverse toetscentra in Nederland. Er is altijd wel een toetscentrum bij u in de buurt. Ook kunt u bij WFTNIVO in Nieuwegein op kantoor terecht. De toetsen kunt u boeken via uw account. De toetslocaties kunt u hier vinden.